KleurwedstrijdenKleurplatenBouwplatenPuzzelsVoorleesverhaaltjesPeutersLerenKleurmachinesKleurgedichtjesKleurkalendersKaartje sturenEigen tekstOnline kleuren

vorige pagina

De kleurplaat komt op 2 verschillende pagina´s

Omschrijving van het probleem:
Je hebt de gewenste kleurplaat uitgezocht. Na het klikken op "Afdrukken" komt de kleurplaat op 2 verschillende pagina´s. Natuurlijk wil je dat de kleurplaat op 1 velletje papier komt te staan.

Uitleg van het probleem:
Alle kleurplaten op de kleurplatensite zijn in het formaat A4. Helaas komt het echter voor dat er kleurplaten toch op 2 bladzijden worden geprint. Je kunt dit probleem meestal oplossen door je "printermarges" aan te passen.

Mogelijke oplossingen:
Je geeft hierbij aan je printer de opdracht om bredere en langere bladzijden te printen. Meestal passen de kleurplaten dan wel op 1 pagina.

De printmarges kun je instellen door het volgende aan te passen.

1) kies een gewenste kleurplaat en klik hierop zodat de button "afdrukken" en de banner in beeld komen.

2) Ga met je muis naar "Bestand" (dit staat aan de bovenkant van de pagina net onder de blauwe balk)

3) klik vervolgens op "pagina-instelling"

4) aan de onderkant van het venster die dan in beeld komt staat "Marges (millimeters)" Maak deze zet deze bijvoorbeeld allemaal op "15"

5) Klik op "OK"

6) klik op de knop "afdrukken"

Als het goed is komt de kleurplaat dan op 1 velletje papier. Mocht de kleurplaat nog steeds op 1 pagina staan dan kun je proberen de marges aan te passen in "10"


Copyrights © 2000 - 2008 Kleurplaten.nl   alle rechten voorbehouden