KleurwedstrijdenKleurplatenBouwplatenPuzzelsVoorleesverhaaltjesPeutersLerenKleurmachinesKleurgedichtjesKleurkalendersKaartje sturenEigen tekstOnline kleuren

vorige pagina

Waarom staan er bij Kleurplaten.nl geen kleurplaten van . . ?

Omschrijving van het probleem:
Omdat je fan bent van bepaalde bekende TV- of stripfiguren wil je graag kleurplaten van deze figuren printen. Overal heb je al gezocht, maar je kan deze nergens vinden. Waarom staan er op Kleurplaten.nl geen kleurplaten van . . . ?

Uitleg van het probleem:
Omdat er op alle bekende TV- en stripfiguren copyrights zitten mag Kleurplaten.nl zonder toestemming van de rechthebbenden geen kleurplaten plaatsen. Kleurplaten.nl heeft bij alle rechthebbenden moeite gedaan om hier toch toestemming voor te krijgen. Helaas is het niet gelukt om van alle bekende kleurplaten toestemming voor gebruik te krijgen. Daarom hebben wij geen kleurplaten van deze bekende TV- en stripfiguren.

Mogelijke oplossingen:
1) Kleurplaten.nl blijft proberen om toch toestemming voor plaatsing van deze kleurplaten te krijgen. Echter is dit een zeer tijdrovende en complexe materie waardoor het zeer moeilijk te zeggen is of deze kleurplaten ooit op Kleurplaten.nl verschijnen.

2) Kleurplaten.nl heeft op dit moment al zo´n 5.500 verschillende kleurplaten. Kies één van de andere kleurplaten om lekker mee te kleuren.


Copyrights © 2000 - 2008 Kleurplaten.nl   alle rechten voorbehouden