KleurwedstrijdenKleurplatenBouwplatenPuzzelsVoorleesverhaaltjesPeutersLerenKleurmachinesKleurgedichtjesKleurkalendersKaartje sturenEigen tekstOnline kleuren

Pinky´s SpeelkwartierPinky's pacman Pinky's Pacman
Dit spel ken je natuurlijk wel, alleen kun je hem nu samen met Pinky spelen. Help jij Pinky het kleurpotloodje om z.s.m. alle blokjes te verzamelen? Alleen moet je natuurlijk wel oppassen voor de kleurige pacman's. Als zij je te pakken hebben, dan is het afgelopen. Maar gelukkig heb je 3 levens en als je de knipperende blokjes pakt, kun je de pacman's ook gewoon pakken, tenminste zolang ze de kleur blauw hebben. Pinky heeft jouw hulp nodig!
Klik hier om direct het spel te spelen.

Pinky's Ping Pong
Heb je zin om samen met Pinky lekker te ping pongen? Je moet namelijk het potloodje bewegen met je muis en zo het balletje raken, zodat deze de blokjes kan omgooien. Als alle blokjes om zijn, ga je naar de volgende ronde. Alleen gaat het balletje wel steeds sneller en moet je dus goed oppassen om het potloodje op tijd verplaatsen. Als je het balletjes niet raakt, is het spel helaas afgelopen.
En ga jij winnen?
Klik hier om direct het spel te spelen

Pinky's Pingpong
Pinky´s Snaker.
Speel het spel Snake waar je de slang zo lang mogelijk moet laten eten om een zo lang mogelijke slang te krijgen. Je hebt 3 levens waarmee je zoveel mogelijk punten moet behalen. Beweeg met de pijltjes-toetsen op je toetsenbord om de slang van richting te veranderen. Pas op voor de randen en je eigen staart. Veel speel plezier.
Klik hier om te spelen.

Test je geheugen met Pinky´s geheugenspel
Speel nu online het bekende geheugenspel. Draai elke keer twee kaarten om en zorg ervoor dat het twee dezelfde kaarten zijn. Probeer om in zo min mogelijk beurten alle 8 setjes omgedraaid te krijgen. Doe je best en test je geheugen. Veel speelplezier
(klik hier)

Inkleuren
de Kerstman's boter kaas en eieren. Boter, kaas en eieren
Speel online het bekende spel Boter, Kaas en Eieren. Neem het op tegen Trompie en probeer er als eerste 3 dezelfden op één rij te krijgen. Klik op een vakje en wacht tot Trompie een tegenzet doet. Maar pas op dat de Trompie jou niet te slim af is.
Klik hier om te spelen.
Pinky´s digitale kleurplaat
Zonder papier en potloden kun je tegenwoordig ook kleuren. Klik op Pinky´s digitale kleurplaat en maak de kleurplaat zo mooi mogelijk. Rechts staan diverse kleuren die je kunt gebruiken om je kleurplaat in te kleuren. Klik op de gewenste kleur en klik vervolgens op het onderdeel die je deze kleur wilt geven. Wil je opnieuw beginnen, dan klik je op "clear". De kleurplaat is dan weer helemaal schoon om opnieuw te beginnen. Veel plezier!
(klik hier)

Inkleuren
Pinky's Tetris Pinky´s Tetris
Stapel de vallende blokken zo slim mogelijk op elkaar. Als je horizontaal een volledige rij hebt gemaakt, dan verdien je punten. Zorg er voor dat je zo weinig mogelijk gaten tussen de gestapelde blokken krijgt. Als de stapel met blokken heel hoog is heb je minder tijd om te reageren. Klik op "Start het spel" om te beginnen. Om te zien welke toetsen van je toetsenbord je hiervoor moet gebruiken klik je op "Besturing". Veel plezier!
(klik hier)

Puzzelpret
Zin in puzzelen? De schuifpuzzel bestaat uit 15 kleine afbeeldingen die door elkaar worden geschoven als je op het potloodje "rommel" klikt. Bij "origineel" staat het plaatje zoals de puzzel moet worden. Om een puzzelstukje te kunnen verschuiven klik je op het plaatje die je wilt verschuiven. Dit is alleen mogelijk als dit plaatje aangrenzend is aan het witte vlak. Voor jou de uitdaging om de puzzel zo snel mogelijk op te lossen. Veel succes!
(klik hier)
Schuifpuzzel
Zoek de woorden Zoek de woorden
In het kader staan allerlei woorden die met de Flintstones te maken hebben. Ze staan echter kris kras door elkaar heen. Aan jou de taak om ze te vinden en weg te strepen.
(klik hier)
Area 51
De buitenaardse wezens hebben belangrijke geheimen van de aarde gestolen en willen deze meenemen naar hun eigen planeet. Schiet zoveel mogelijk ufo's uit de lucht om de geheimen van de aarde te bewaren.
(klik hier)
Area 51
Duck shoot Duck Shoot
Het jachtseizoen op eenden is weer geopend. Je mag zoveel eenden schieten als je maar kan. Probeer de highscore te halen en wordt Duck shooter van het jaar!
(klik hier)
Heli Shoot
De criminele organisatie "HS 2000" gaat tegenwoordig met helikopters te werk. Om de criminelen te stoppen moeten de helikopters die door de stad vliegen worden neergeschoten. Neem het op tegen de criminaliteit.
(klik hier)
Heli shoot
Aanvallen Aanvallen
Heerlijk een potje voetballen vanuit je luie stoel. Zowel met 1 als met 2 spelers te spelen. Het spel "aanvallen" zal het EK 2004 nog lang laten nagenieten.
(klik hier)
Powered by www.Kleurplaten.nl