KleurwedstrijdenKleurplatenBouwplatenPuzzelsVoorleesverhaaltjesPeutersLerenKleurmachinesKleurgedichtjesKleurkalendersKaartje sturenEigen tekstOnline kleuren

vorige pagina

Printen van kleurplaten lukt niet via de "afdrukken"-knop

Omschrijving van het probleem:
Na het uitzoeken van een mooie kleurplaat wil ik graag de kleurplaat printen via mijn standaardprinter. Ik klik op het "kleine" plaatje en krijg de "grote" versie van de kleurplaat in beeld. Na het volledig inladen van de kleurplaat klik ik op de "afdrukken"-knop linksboven. Helaas komt er geen kleurplaat uit mijn printer.

Uitleg van het probleem:
Bij bepaalde configuraties van computers lukt het niet om de kleurplaten van Kleurplaten.nl via de "Afdrukken"-knop te printen. Procentueel gebeurt dit bij ongeveer 5% van alle bezoekers. Ook is het mogelijk dat de kleurplaat nog niet volledig ingeladen is. Op deze manier kan de kleurplaat ook niet wordt afgedrukt.

Mogelijke oplossingen:
1) Als je de kleurplaat in beeld hebt en niet kunt printen via de "Afdrukken"-knop drukt u op de toetsen "CTRL" en "P". Druk deze 2 toetsen op het toetsenbord tegelijk in en er komt een nieuw venster in beeld. Klik hier op "OK" en de kleurplaat wordt afgedrukt.

2) De kleurplaat is nog niet volledig ingeladen waardoor de kleurplaat nog niet geprint kan worden. Wacht daarom met printen tot de kleurplaat volledig ingeladen is.

Copyrights © 2000 - 2008 Kleurplaten.nl   alle rechten voorbehouden