• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten Treinen

Optioneel: naam of geboortedatum graveren in de rails.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Diverse merken

Wij leveren direct uit voorraad met volledige garantie en service. Je vindt hier alle bekende houten trein merken, zoals Eichhorn, Bigjigs, Bandits and Angels, Janod en Mentari. 

Populair speelgoed

Houten speelgoed zoals treinen blijven een hit. Waarom? Houten speelgoed is duurzaam. Het gaat jaren mee! Het slijt amper. Dit soort speelgoed zorgt ook voor een actieve geest. Het heeft geen knoppen waarna het zelf iets begint te doen. Jouw kind zal echt zelf aan het werk moeten. In dit geval gaat het om een bouwen van een treinbaan. De fantasie wordt flink gestimuleerd. Met alle bijbehorende accessoires kan er een hele nieuwe wereld gebouwd worden!

Complete speelsets

Nog geen houten trein in huis? Begin met een set. Hierin vind je in ieder geval rails en locomotieven. In de meeste sets is nog veel meer te vinden. Bijvoorbeeld een grondplaat. Of accessoires als gebouwen, bruggen, poppetjes en verkeersborden. Deze sets zijn vervolgens uit te breiden. We bieden pakketten aan met houten rails. Korte en lange delen, bochten en wissels. Van alles om de houten treinset nog groter te maken.

Losse treinen, banen en wissels

Op zoek naar uitbreidingen in de vorm van een gebouwtje? Bekijk onze accessoires. Hier vind je bijvoorbeeld stationsgebouwen, tunnels en bruggen. En wat dacht je van een wasserette? Ook hebben we artikelen met een thema. Thema's zoals prinsessen, de boerderij, de ruimte of safari.

Extra accessoires

In onze shop vind je allerlei gave accessoires om een treinbaan aan te vullen. Accessoires zoals bijvoorbeeld tunnels, (ophaal)bruggen en spoorwegovergangen. Door dit soort accessoires aan een houten treinset toe te voegen, open je weer een nieuw luikje bij een kind waar de fantasie wordt ontwikkeld! Nieuwe accessoires zorgen voor nieuwe treinavonturen. 

De beste merken

We bieden een gevarieerd assortiment aan. Hierin vind je houten treinen van de bekendere merken. Merken zoals Bigjiggs, Eichhorn, Mentari en Thomas de Trein. Maar ook ons eigen geproduceerde merk: Bandits and Angels. Onze houten treinsets zijn doorgaan geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit heeft te maken met de kleine onderdelen die erbij zitten. Houd altijd toezicht op jouw kind.

Treinbaan graveren

Een houten treinset is al een  fantastisch cadeau voor elke treinfanaat. Maak het nóg specialer met gepersonaliseerde houten rails! Het is mogelijk om deze te laten graveren met een naam of met een geboortedatum. Bestel de rail(s), vul maximaal 10 karakters in en wij doen de rest. De gegraveerde rail wordt los geleverd en is compatible met alle merken houten treinen in de webshop. 

Eenvoudig online bestellen

We hebben onze website zo efficiënt mogelijk ingericht. Zo haalt iedereen uiteindelijk het eindstation! Je kunt zoeken op merk. Maar ook op type product. Zo hebben we alle sets bij elkaar gezet. Maar ook losse locomotieven en wagons, uitbreidingsset en rails. Bij de producten zelf kun je bijpassende accessoires vinden. Zo weet je zeker dat alles past. Houten trein shop heeft het grootste houten treinen aanbod van Nederland.

We wensen jou veel plezier met de aankoop!

© 2024 Houtentreinshop.nl is onderdeel van XLShop