KleurwedstrijdenKleurplatenBouwplatenPuzzelsVoorleesverhaaltjesPeutersLerenKleurmachinesKleurgedichtjesKleurkalendersSpelletjesKaartje sturenEigen tekstOnline kleuren

Prijsvraag mei 2006
Hoi kleurvrienden!

Deze maand een nieuwe prijsvraag waarmee je kans maakt op een DVD of CD van 'Hannah de Heldhaftige', een van de leuke sprookjesfiguren van de Sprookjescamping!

Vul het juiste antwoord op de vraag samen met de rest van je gegevens in en wie weet ben jij één van de winnaars. Het antwoord kun je ook vinden op de site van de Sprookjescamping, www.sprookjescamping.nl. Dus goed zoeken!

Veel succes!


De Sprookjescamping
Op de Sprookjescamping in Rheeze hebben u en uw kinderen (tot ca. 10 jaar) de tijd van uw leven. Dromen komen uit en sprookjes tot leven. Maak kennis met Hannah de Heldhaftige en Bumpie de Beer, ontmoet Tati de Toffe Toverfeedie altijd wel een spannende toverspreuk heeft of Droesem de Draak, die al jaren oefent op vuurspuwen en Lodewijk de kikkerprins, die wacht op een kus van een echte prinses. Iedere avond wordt afgesloten met een theatervoorstelling van alle sprookjesfiguren.

Het Sprookjesthema is op de gehele camping tot in de perfectie uitgevoerd. In de magische wereld van de Sprookjescamping drait alles om de kinderen, het is meer dan 'alleen' kamperen. Op de Sprookjescamping wordt de vakantie echt een ervaring om nooit meer te vergeten!

Kijk ook eens op de magische website van de Sprookjescamping: www.sprookjescamping.nl

Wat kun je winnen?

5x DVD Hannah de Heldhaftige deel 2
5x CD Hannah de Heldhaftige

Vraag:
Hoe heet de grote knuffelbeer van Hannah de Heldhaftige?

Om het antwoord op de vraag te vinden ga je naar www.sprookjescamping.nl

Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
Geboortedatum: --  Je ontvangt met je verjaardag een leuk digitaal kaartje
E-mailadres:
Stuur mij maandelijks GRATIS de nieuwsbrief van Kleurplaten.nl Ja Nee
Ik ontvang graag commerciële boodschappen of interessante aanbiedingen van Kleurplaten.nl of een van haar partners Ja Nee

De winnaars van de prijsvraag krijgen automatisch bericht.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.