KleurwedstrijdenKleurplatenBouwplatenPuzzelsVoorleesverhaaltjesPeutersLerenKleurmachinesKleurgedichtjesKleurkalendersSpelletjesKaartje sturenEigen tekstOnline kleuren

 

DOE MEE EN MAAK WEKELIJKS KANS OP MOOIE PRIJZEN!

Hoi lieve kleurvrienden,

Linnaeushof is weer geopend voor een nieuw seizoen speelplezier. Om alvast een beetje in de sfeer te komen kun je meedoen aan de speciale kleurwedstrijd. En wie weet win jij entreekaartjes voor een gratis bezoek aan het park! Dit jaar heeft Linnaeushof speciale speeltuinliedjes ontwikkeld die te horen zijn in het park. Zo wordt een dagje Linnaeushof nog gezelliger. Er is een speciale CD met de liedjes ontwikkeld en te koop in Linnaeushof. De fragmenten hiervan kun je binnenkort op de site van Linnaeushof beluisteren. www.linnaeushof.nl Lees hieronder wat je moet doen en wie weet kom jij Bennie Broek binnenkort in het echt tegen in het park.

Laat je creativiteit de vrije loop en maak er een mooi kunstwerk van.

De mooiste kleurplaten worden natuurlijk beloond! Met entreekaartjes voor de grootste speeltuin van Europa. Tof h? Elke week winnen 5 deelnemers een toegangskaartje voor Linnaeushof. De kaartjes zijn het hele seizoen geldig. Je zult een onvergetelijke dag hebben in de grootste speeltuin van Europa.


WAT GEEFT LINNAEUSHOF ELKE WEEK WEG?

5 toegangskaartjes Linnaeushof voor seizoen 2006


EXTRA PRIJS:

Een echt Bennie Broek T-shirt voor het aller allermooiste kunstwerk van de maand april. En dat doet Linnaeushof in de maand mei nog een keertje.


WAT MOET JE DOEN?

Je kunt je kunstwerk insturen naar Linnaeushof t/m 15 juni 2006. Je mag zoveel kleurplaten insturen als je maar wilt. Stuur ze in een envelop en voorzien van een postzegel naar:

Recreatiepark Linnaeushof
Rijksstraatweg 4
2121 AE BENNEBROEK


Vergeet niet je naam, adres, en leeftijd op de kleurplaat in te vullen!
Zowel inwoners uit Nederland en Belgi mogen deelnemen aan de kleurwedstrijd. Deelnemers t/m 12 jaar kunnen mee doen.

De prijswinnaars zullen elke week op www.linnaeushof.nl bekend worden gemaakt. Kijk regelmatig op de site of je naam er misschien bij staat.

Succes met het maken van je kunstwerk!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Linnaeushof zijn uitgesloten van deelname. De kleurwedstrijd duurt t/m 15 juni 2006 en alleen inzendingen die vr 16 juni 2006 bij ons binnen zijn dingen mee naar de prijzen.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor de kleurplaat.

Klik hier voor de kleurplaat van Klik hier voor de kleurplaat van Linnaeushof 02Klik hier voor de kleurplaat van Linnaeushof 03
Klik hier voor de kleurplaat van Linnaeushof 04Klik hier voor de kleurplaat van Linnaeushof 05Klik hier voor de kleurplaat van Linnaeushof 06
Klik hier voor de kleurplaat van Linnaeushof 07

Heb je de nieuwste spelletjes op de site van Linnaeushof al ontdekt? Kijk snel op www.linnaeushof.nl en ga naar het onderdeel speelkwartier. Je komt er dan vanzelf.