Walt Disney Pictures Presenteert deze zomer de vet koeiste film: Paniek op de Prairie! En om alvast helemaal in de stemming te komen, kun je nu meedoen aan deze stoere kleurwedstrijd. Als jij meedoet, maak jij kans op een fantastisch Paniek op de Prairie prijzenpakket. Het enige wat je moet doen is één of meerdere van onderstaande Paniek op de Prairie kleurplaten zo mooi mogelijk in te kleuren of te knutselen en op te sturen!
geschikt voor alle leeftijden  

Prijzenpakket:

10 x een Paniek op de Prairie prijzenpakket bestaande uit:

t-shirt

sleutelhanger
fotolijst

artset


Wat moet je nu doen?

Print één of meerdere van de speciale Paniek op de Prairie kleurplaten en kleur deze zo mooi mogelijk in. Natuurlijk mag je hierbij van alles gebruiken om er een echt kunstwerk van te maken. Stuur vervolgens je inzending vóór 1 september 2004 in een voldoende gefrankeerde envelop naar:

Buena Vista International
O.v.v. Kleurplaten.nl
Postbus 349
1170 AH Badhoevedorp


Klik op de kleurplaat
Hieronder de 5 kleurplaten

Klik hier voor de kleurplaat van Paniek op de Prairie 1Klik hier voor de kleurplaat van Paniek op de Prairie 2Klik hier voor de kleurplaat van Paniek op de Prairie 3Klik hier voor de kleurplaat van Paniek op de Prairie 4
Klik hier voor de kleurplaat van Paniek op de Prairie 5


21 juli in de bioscoop

Deze vrolijke en dolkomische nieuwe Disney animatiefilm is een muzikaal festijn. Wanneer de hebberige bandiet Alameda Slim (stem van Ernst Daniel Smid) de boerderij "Ons Paradijsje" opeist, slaan drie vastberaden koeien (Jenny Arean, Marjolijn Touw en Anneke Beukman), Buck de karate-hengst (Howard Komproe) en nog een hele horde kleurrijke figuren de poten in elkaar om de boerderij te redden.

Het wordt een gevaarlijke, maar fantastische zoektocht waarbij dit onvoorstelbare allegaartje van dieren niet alleen het ruwe landschap, maar ook een heleboel slechteriken moet trotseren. Ze wagen hun hachje om Slim te grazen te nemen en krijgen het aan de stok met Rico, een mysterieuze premiejager die ook op de beloning aast. Nog meer informatie over deze vrolijke film kunnen jullie lezen op: www.paniekopdeprairie.nl

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland en België. Medewerkers van Walt Disney Pictures zijn uitgesloten van deelname. De kleurwedstrijd duurt tot en met 31 augustus 2004 en alleen inzendingen die vóór 1 september bij ons binnen zijn dingen mee naar de prijzen.